Tjänsten Automile Pro får två syskon – Starter och Enterprise

Stockholm, Sweden — Automile, plattformen som kopplar upp bilar får två nya tjänster riktade mot små-, medel- och stora företag.

Från och med idag kan företag från bara 9 kr per månad få en uppkopplad bilupplevelse som hjälper dem att spara tid och pengar på arbete de tidigare gjort manuellt. Den nya tjänsten Automile Starter är utformad för småföretag med 1-3 bilar. Tjänsten passar alla småföretag som vill undvika överraskningar vid skatterevisioner genom att ge dig en komplett körjournal som uppfyller alla Skatteverket’s krav.

Automile Pro, huvudtjänsten, som har valts av tusentals företag får flera funktioner med bland annat realtidsspårning, notiser med larm, planering av proaktivt underhåll och en jämförelse finns här mellan tjänsterna.

Automile lanserar även tjänsten Automile Enterprise som är en tjänst för medel- och stora företag som genom nya smarta verktyg kan effektivisera sin fordonsflotta genom automatiska mätningar av fordonsutnyttjandet,  ruttoptimering samt ökad säkerhet genom körstilsrapportering. Automile Enterprise inkluderar ISA, Intelligent stöd för anpassning av hastighet, ett system som hjälper en fordonsförare hålla den lagstadgade hastigheten på en viss vägsträcka och är viktigt för företag som arbetar inom tätbebyggda områden för att öka säkerheten.

Kunder kan när som helst uppgradera mellan tjänsterna. Den smarta enheten för bilen, Automile Box, är helt kostnadsfri under Pro och Enterprise tjänsterna medan den i Starter har ett lågt pris. Den kan användas utan extra kostnad i alla 54 länder.

Alla tjänster kommer med Automile’s nya desktop applikation samt de mobilappar som finns för iOS, Android och Windows Phone. Språkstödet har utökats till att nu omfatta Svenska, Engelska och Tyska. Alla tjänster kan provas fritt i 90 dagar.

 

Om Automile
Automile AB är ett privat aktiebolag, early-stage, baserat i San Francisco, Kalifornien, USA samt i Stockholm, Sverige, och etablerat i början av 2013. Företaget är grundat av Jens Nylander (grundare av Jens of Sweden och JAYS) tillsammans med grundarna Jacob, Felix. Automile arbetar med ett stort team av fordondsentusiastiska utvecklare och designers som lever i ”Internet of Things”. Automiles mål är att bli den största plattformen för att sammankoppla bilförare och bilägare med deras körstil, bilinformation med mera. Mer information finns på: https://automile.com

För mer information, kontakta:
Jens Nylander, President Automile Inc
Tel: +46 (0)733-670 882 | +1 (415)832 0378
Email: jens.nylander@automile.com

Comments