Välj rätt elektronisk körjournal

Har du bestämt dig att slippa penna och papper för att göra din körjournal eller du oroar dig för överraskningar vid skatterevisioner som kan vara kostsamma ? Vilka körjournaler finns det att välja bland och hur väljer du rätt. Undrar du varför du behöver en körjournal så kan du läsa mer om här varför. Vi ger dig en kort guide vad som är viktigt att tänka på.

Ahlsell, nordens ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, erbjuder nu även om du är kund hos dem att prova Automile i 60 dagar med alla förmåner, du hittar mer information här.

Det finns ett antal aktörer på Nordiska marknaden för körjournaler, bland dessa hittar du nedanstående med svenska verksamheter:

När du väljer en körjournal har vi dessa rekommendationer

  • Undersök betyg och recensioner på respektive aktörs mobil appar på Google Play och Apple iTunes Store. Desto fler recensioner med högre betyg desto bättre smart phone app får du troligtvis. Har aktören ingen mobilapp överhuvudtaget så måste du ofta förlita dig på webbgränssnitt som kan vara krångliga att hantera på en mobil.
  • En hårdvara som inte kräver en krånglig installation med kablar och verktyg är bättre och gör att du kan flytta enheten mellan olika bilar.
  • En support som går att nå per telefon, e-post och chatt tycker vi är att föredra. Oftast har många kunder frågor de första veckor då produkten är ny och man behöver stöd för få den bästa upplevelsen.
  • Om det är möjligt att testa kostnadsfritt så ger det dig en säkerhet att du blir nöjd och kan returnera utan att det kostar dig något. Automile ger dig 60 dagar fritt prova-på utan krångliga avtal och det är kostnadsfritt att returnera.
  • Undvik långa avtalstider, acceptera maximalt 12 månader.

VI har samlat betygen från aktörerna nedan för respektive mobilapp.

ABAX

iOS app – Betyg 3.5 / 5 (Bra)

https://itunes.apple.com/se/app/abax-mobile/id459415370?l=en&mt=8

Android app – Betyg 2.5 / 5 (Godkänd)

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.ets.client.j2me.ETSClient

TelliQ

iOS app – Betyg saknas helt senaste tre åren

https://itunes.apple.com/se/app/telliq-korjournal/id483415907?mt=8

Android app – Betyg 3.9 / 5 (Bra)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arkub.drivingjournal

Automile

iOS app – Betyg 5/5 (Utmärkt bäst)

https://itunes.apple.com/se/app/automile-pro/id914034891?mt=8

Android app – Betyg 4.2 / 5 (Utmärkt)

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.automile.automilepro

Accessor

iOS app

Saknas

Android app

Saknas

Comments